h

Er is genoeg voor iedereen

2 augustus 2015

Er is genoeg voor iedereen

Foto: Frans Janssens / Frans Janssens Fotografie

Na een korte zomerstop stond de SP Roermond gisteren weer op straat. In het kader van de landelijke actie 'Er is genoeg voor iedereen' hebben enthousiaste partijgenoten het winkelend publiek in het centrum van Roermond voorzien van actieflyers en informatie.

Er is in Nederland genoeg voor iedereen, maar de verdeling laat te wensen over. En die wordt steeds slechter. Het is hoog tijd daar een stokje voor te steken.
Doet u ook mee?

Foto: Johan Bogers

Ga naar www.sp.nl/genoeg/ voor meer informatie en om u aan te sluiten!

Reacties

Dat is zo...de welvaart zou beter verdeeld kunnen worden.Ik denk niet alleen in financiele ondersteuning voor de allerarmsten maar ook en vooral in perspectief. Roermond is een rijke welvarende stad die in de loop van haar geschiedenis rijke en arme tijden heeft gekend. Ik ben VOOR een eerlijke behandeling van zieken en armen. Zelf mag ik niet meer werken en ben afhankelijk van de uwv. De gemeente Roermond kent mij GEEN leenbijstand toe.Geld dat men weer terug krijgt.Ik werd gehoord door de gem.hoorcommissie mbt de afwijzing. En weer afgewezen...slager keurt eigen vlees..
Het schijnt dat het beleid omtrent bijxondere bijstand is gewijxigd in vergelijking met 2 jaar geleden. Hoe rijker de gemeente, hoe gieriger?
Als ik kon werken hoefde ik geen Leenbijstand aan te vragen.Ik zit gevangen in een cirkel van chronische ziekte en armoede.

Reactie toevoegen

U bent hier