h

Nieuws van de afdeling

3 juni 2018

Nieuw raadslid

Gerard Nizet is gekozen tot nieuw politiek leider en gemeenteraadslid voor de SP in Roermond. Actief in de wijken en het verenigingsleven, is hij zeer bekend met en betrokken bij het leven in Roermond en Swalmen. Hij zal zich blijven inzetten voor een bruisende, inclusieve stad waar de mensen centraal staan.

Lees verder
2 mei 2018

Bewonersavond huurwoningen Vrijveld

Foto: SP

Een mooie opkomst bij de bewonersavond 't Vrijveld (Minister Bongaertstraat en dr. Philipslaan), op 24 april j.l. Wij ondersteunen de bewoners in het renovatie- en/óf sloopproject.

Lees verder
2 mei 2018

Huurwoningen Vrijveld

Foto: SP

De afgelopen dagen is SP Roermond in de weer geweest met een deur-aan-deur actie, om in de wijk 'Vrijveld' bij de sociale huurwoningen (55+) aan de Minister Bongaertsstraat en Dr. Phillipslaan, de bewoners uit te nodigen voor een bijeenkomst op 24 april a.s. vanaf 19:30 uur in café-zaal ''t Dörp' in Maasniel en met hun alvast te inventariseren omtrent sloop/renovatie.

Lees verder
22 april 2018

Schriftelijke vragen ex. Art. 43 RvO. m.b.t. aardgasvrije wijken

Onze fractievoorzitter Felix van Ballegooij heeft vragen gesteld aan het college:

Lees verder
10 april 2018

Verslag informatiebesprekingen gemeenteraad 2018

Foto: SP

Op zaterdag 24 maart jl. vond in de Oranjerie een openbare bijeenkomst
plaats om te komen tot een start van de formatiebesprekingen. Daarbij is
besloten dat o.l.v. GL onderzocht zou worden of voortzetting van de huidige coalitie met CDA, DS, D66, VVD en GroenLinks haalbaar is. Marianne Smitsmans heeft de afgelopen tijd diverse gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van de negen politieke partijen die deel uitmaken van de nieuwe gemeenteraad.

Lees verder
22 maart 2018

We zijn terug in de gemeenteraad

Foto: SP

Hierbij willen we iedereen die ons op welke manier dan ook heeft geholpen de afgelopen maanden, en alle SP stemmers uit de gemeente  heel hartelijk bedanken voor jullie steun en vertrouwen!

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier