h

Nieuws van de afdeling

5 september 2020

Ook Roermondse schoenen op het Malieveld

Foto: SP

Kort voor het begin om 14.00 uur hadden zich zaterdag 5 september al meer dan 5000 mensen online aangesloten bij de actie 'Meer dan applaus', de demonstratie voor meer salaris en minder werkdruk in de zorgsector. Op de website konden zij live meekijken naar actie op het Malieveld in Den Haag.

Lees verder
13 juli 2020

Hectische weken: hoe hangt de SP-vlag in Roermond erbij?

Foto: SP Schagen

De afgelopen zes weken waren hectisch in de Roermondse gemeentepolitiek. Vergaderingen van commissies en raad, vaak verdubbeld in tijd, soms dus drie à vier keer per week. Daarbij kwam een enorme diversiteit aan onderwerpen aan bod. SP-raadslid Gerard Nizet licht er weer eens een aantal zaken uit.

Lees verder
8 mei 2020

SP-gemeenteraadslid in Coronatijd: 'Er liggen ook toekomstkansen...'

Foto: John Hölsgens / JHT

Het gemeentelijk apparaat moet ook in deze tijden doorwerken. En hoe: de hele organisatie dient coronaproof te zijn. Dat kost tijd en extra inspanningen. Het digitaal vergaderen valt Gerard Nizet, in eigen woorden in de 'risicoleeftijd', nog niet mee.

Lees verder
30 april 2020

SP doopt ‘Dag van de arbeid’ om tot ‘Dag van onze helden’

Foto: Darko Stojanovic / Pixabay

1 mei is de ‘Dag van de arbeid’. De Limburgse SP doopt deze dag om tot de ‘Dag van onze helden’ en organiseert een online manifestatie voor de herwaardering van vitale beroepen.

Lees verder
15 april 2020

Respect voor onze helden!

Foto: SP

Tijdens deze coronacrisis wordt duidelijk wie de echte helden van onze samenleving zijn.

Lees verder
30 maart 2020

Coronacrisis: SP Roermond onderzoekt bescherming vitale beroepen

Foto: Geralt / Pixabay

We moeten ervoor zorgen dat gedurende de coronacrisis mensen in vitale beroepen goed hun werk kunnen blijven doen. Beschermingsmiddelen zoals mondkapjes zijn daarvoor enorm belangrijk. Daarom wil de SP weten in hoeverre er tekorten aan dat soort materialen bestaan.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier