h

Nieuws uit 2020

14 november 2020

Doneer voor een fijne kerst voor de kinderen...

Foto: SP / SP

Kiezen tussen warm avondeten of een cadeautje voor je kinderen. Dat is de keuze waar veel ouders van de toeslagenaffaire voor staan tijdens de feestdagen.

Lees verder
12 oktober 2020

Vanuit de fractie: cijferwerk en een oproep...

Foto: Fotoblend / Pixabay

De gemeentelijke radertjes blijven ondanks de coronacrisis flink doorwerken. Lantaarnpalen moeten blijven doorgaan met licht geven. Plantsoenen moeten worden onderhouden. Administratie kan niet eventjes worden afgeschaft. Bovendien: maatregelen ten behoeve van gezondheid en veiligheid blijven noodzakelijk. Vanuit de fractie, Gerard Nizet.

Lees verder
3 oktober 2020

Coronaproof en vol vertrouwen richting de verkiezingen

Foto: John Hölsgens

Met trots zijn het conceptverkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart 2021 gepresenteerd. De tijdsgeest verandert en dat moet politieke gevolgen krijgen.

Lees verder
5 september 2020

Ook Roermondse schoenen op het Malieveld

Foto: SP

Kort voor het begin om 14.00 uur hadden zich zaterdag 5 september al meer dan 5000 mensen online aangesloten bij de actie 'Meer dan applaus', de demonstratie voor meer salaris en minder werkdruk in de zorgsector. Op de website konden zij live meekijken naar actie op het Malieveld in Den Haag.

Lees verder
13 juli 2020

Hectische weken: hoe hangt de SP-vlag in Roermond erbij?

Foto: SP Schagen

De afgelopen zes weken waren hectisch in de Roermondse gemeentepolitiek. Vergaderingen van commissies en raad, vaak verdubbeld in tijd, soms dus drie à vier keer per week. Daarbij kwam een enorme diversiteit aan onderwerpen aan bod. SP-raadslid Gerard Nizet licht er weer eens een aantal zaken uit.

Lees verder
8 mei 2020

SP-gemeenteraadslid in Coronatijd: 'Er liggen ook toekomstkansen...'

Foto: John Hölsgens / JHT

Het gemeentelijk apparaat moet ook in deze tijden doorwerken. En hoe: de hele organisatie dient coronaproof te zijn. Dat kost tijd en extra inspanningen. Het digitaal vergaderen valt Gerard Nizet, in eigen woorden in de 'risicoleeftijd', nog niet mee.

Lees verder

Pagina's

U bent hier