h

Op volle kracht vooruit!

20 december 2019

Op volle kracht vooruit!

Foto: SP Roermond

Op zaterdag 14 december was in Nieuwegein het landelijke congres van de SP. Ook de Roermondse afdeling was daar natuurlijk vertegenwoordigd.

Natuurlijk, omdat wij als leden vooraf mede de inhoud mochten bepalen van de congresstukken waarin werd geëvalueerd, maar vooral ook koersbepalende zaken werden vastgelegd. Bovendien moest er een nieuw bestuur worden gekozen, inclusief voorzitter.

Tijdens de voorbereidende vergadering in Roermond eindigden de voorzitterskandidaten binnen onze afdeling exact gelijk in stemmen. In Nieuwegein bleek echter dat het Jannie Visscher is, die het stokje overneemt van Ron Meyer. Uiteraard feliciteert de Roermondse afdeling Jannie daarom van harte met haar benoeming. We wensen haar heel veel succes.

Foto: John Hölsgens

In Roermond werden al eerder stemmen geteld...

Jannie die, net als haar tegenstrever Patrick van Lunteren, tijdens haar campagne ook in Roermond op bezoek was toonde zich dankbaar voor het vertrouwen en gaat samen met de nieuwe secretaris en het vers gekozen bestuur vol aan de slag. Na een al even inspirerende toespraak van Lilian Marijnissen zei Visscher: 'Samen gaan we op volle kracht vooruit. Samen kunnen we mensen laten weten, zien en voelen dat de SP er toe doet. Samen kunnen we rechtvaardigheid afdwingen en samen kunnen we winnen. We hebben de ideeën, de alternatieven én een mooie partij vol enthousiaste mensen.'

Reactie toevoegen

U bent hier