h

Wij gaan verder: SP'ers bedankt!

20 maart 2021

Wij gaan verder: SP'ers bedankt!

Foto: SP Roermond

De SP Roermond wil heel graag alle SP’ers bedanken die vol energie hebben meegedaan aan de verkiezingscampagne voor de Tweede Kamerverkiezingen. Maar natuurlijk ook alle inwoners die op de SP gestemd hebben!

De uitslag was helaas teleurstellend. Die wordt dan ook nog uitgebreid geanalyseerd en evalueerd binnen de afdelingen en tenslotte in de partijraad.

Positiefs
Maar de campagne heeft ons ook heel veel positiefs opgeleverd! We hebben overal laten zien waar de SP voor staat. We hebben acties gevoerd op wonen, lonen, zorg en klimaat. En we hebben landelijke thema’s gekoppeld aan lokale acties. Met 6,5 procent van de Roermondse stemmen was de SP lokaal gezien nog altijd de vijfde partij. Daarom trouwe SP-stemmers: dank jullie wel!

Verbondenheid
Ruim twee maanden lang gingen we erop uit: langs de deuren, via de telefoon en digitaal. We lieten ons niet weerhouden door corona of kou en regen. Dat gaf een groot gevoel van solidariteit en verbondenheid. We strijden met z’n allen voor onze idealen, gaan verder en geven nooit op! Daarom nogmaals: heel veel dank...

Reactie toevoegen

U bent hier