h

Countdown: de SP Roermond verovert harten...

12 maart 2022

Countdown: de SP Roermond verovert harten...

Foto: SP Roermond

De countdown loopt... Nog maar een paar dagen tot de gemeenteraadsverkiezingen en de SP Roermond geeft nog eens goed gas. Na een debat in 't Paradies kon Jorge Wolters Gregório zich weer bij zijn kameraden op het Munsterplein voegen voor de verkiezingsmarkt.

Heerlijk om met de mensen op straat in gesprek te gaan. Want dat is waar Jorge in het debat ook nog eens op gehamerd had.

Luisteren
Politici die in het gemeentehuis blijven krijgen niks mee van wat er leeft in de stad, in de wijken en in de kernen. We willen niks liever dan in goed contact blijven met inwoners, wijkagenten en straatcoaches. Goed luisteren naar gewone mensen is de basis om een sociale toekomst te bouwen voor iedereen. Niet alleen in verkiezingstijd, maar het hele jaar door. Natuurlijk het liefst onder het genot van onze onvolprezen warme tomatensoep, maar vooral met een hartverwarmende en soms ook halsverwarmende boodschap. Het leverde in ieder geval stralende gezichten op...

Nu nog de stemmen. Strijd jij mee? Stem dan op 14, 15 of 16 maart lijst 7. Stem SP!

Reactie toevoegen

U bent hier