h

SP Roermond medeondertekenaar van stembusakkoord COC

6 maart 2022

SP Roermond medeondertekenaar van stembusakkoord COC

Foto: COC

Zaterdag 5 maart tekenden de SP Roermond, samen met GroenLinks, PvdA, D66 en de VVD het stembusakkoord van het COC.

De SP blijft zich ook de komende jaren inzetten voor de rechten én veiligheid van de LGBTI-gemeenschap. Dat doen we samen, tegen de conservatieve krachten die ons willen terugslingeren in de tijd en tornen aan de na lange strijd verworven rechten.Roermond is van alle inwoners, ongeacht wie je bent.

Pitch
Alle deelnemende partijen hebben dat ook laten weten in een videopitch, die in het café van de ECI Cultuurfabriek werd opgenomen en binnenkort te zien zal zijn op onder meer YouTube en de social media van de SP Roermond.

Reactie toevoegen

U bent hier