h

Campagne: Kom op voor Nederland bij het Prinsjesdagprotest!

13 augustus 2023

Campagne: Kom op voor Nederland bij het Prinsjesdagprotest!

Foto: SP

Het kabinet is gevallen. En ook Rutte vertrekt. Dat is goed nieuws voor Nederland! Want het kabinet Rutte 4 heeft meer problemen gecreëerd dan opgelost.

Onder het inmiddels demissionaire kabinet zijn onze kosten alleen maar gestegen, terwijl grote bedrijven woekerwinsten blijven maken. Steeds meer mensen kunnen de kosten voor het dagelijkse levensonderhoud niet meer opbrengen. Niet alleen de boodschappen, maar ook de zorg, energie, wonen en OV zijn veel duurder geworden.

Rechtvaardiger
De SP roept met een campagne mensen op om 17 september naar het Prinsjesdagprotest te komen. Dat is de zondag voor Prinsjesdag en hét moment om op te komen voor Nederland. Onze samenleving en voorzieningen zijn door de politiek van Rutte jarenlang afgebroken. Nu is het is genoeg geweest. Nederland kan zoveel beter, als we opkomen voor elkaar. Voor onze zorg, natuur en volkshuisvesting. Dit is dé kans op een andere, eerlijker en rechtvaardiger koers...

Bouw mee!
Geen bezuinigingen dus, maar belasten van de grote bedrijfswinsten en de superrijken. De afdeling Roermond gaat langs de deuren om te vragen of je mee wilt doen bij de bouw van die solidaire samenleving. Maar mensen kunnen zich ook digitaal voor het protest van aanmelden via prinsjesdagprotest.nl.

Reactie toevoegen

U bent hier