h
26 november 2023

Minder zetels, maar meer mensen: strijd mee met de SP!

Foto: SP / SP Roermond

De verkiezingsuitslag van 22 november was natuurlijk teleurstellend. Daar zullen we de komende periode dan ook goed met elkaar over in gesprek gaan.

Lees verder
18 november 2023

De eindsprint: stem met je hoofd én met je hart, stem SP!

Foto: SP Roermond

Woensdag 22 november is het zover, dan kun je naar de stembus om Nederland weer socialer te maken. Donkere wolken en regen konden de Roemondse SP afdeling en haar kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen, Jorge Wolters Gregório (links), niet tegenhouden op weg naar de eindsprint...

Lees verder
18 november 2023

Licht in de duisternis bij Wonen Limburg

Foto: SP Roermond

Op vrijdag 17 november had een delegatie van bewoners van de flats aan de Roermondse Lindelaan een vervolggesprek bij Wonen Limburg, nadat zij eerder een zwartboek hadden aangeboden. Dit na een stortvloed van ellende en problemen die begon met werkzaamheden.

Lees verder
3 november 2023

Bewoners Parkstate bieden zwartboek aan bij Wonen Limburg

Foto: SP Roermond

Bewoners van appartementencomplex Parkstate in Roermond, hebben een zwartboek aangeboden aan woningcorporatie Wonen Limburg.

Lees verder
30 oktober 2023

Geen contant geld meer in het ziekenhuis? Een ziek idee...

Foto: SP Roermond

Het komt op steeds meer plekken voor en nu zelfs bij ons eigen Laurentius Ziekenhuis Roermond; geen contante betalingen meer mogelijk vanaf 1 januari. Patiënten en bezoekers laten van zich horen en er is inmiddels een petitie gestart om op te roepen dit besluit terug te draaien.

Lees verder
24 september 2023

Jorge Wolters Gregório op kandidatenlijst SP en één tegen de tweedeling

Foto: SP

Terwijl hij zelf met zijn Heerlense kameraden de straat op ging om te protesteren tegen de sluiting van het Zuyderlandziekenhuis, werd het Roermondse gemeenteraadslid Jorge Wolters Gregório gekozen tot SP-kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen, die op 22 november plaatsvinden.

Lees verder
17 september 2023

Roep om links beleid en solidariteit

Foto: SP Roermond

Uiteraard was de afdeling Roermond vertegenwoordigd op het Prinsjesdagprotest 2023. Samen met bijna 2000 andere mensen lieten de Limburgers zich horen in Den Haag.

Lees verder
13 augustus 2023

Campagne: Kom op voor Nederland bij het Prinsjesdagprotest!

Foto: SP

Het kabinet is gevallen. En ook Rutte vertrekt. Dat is goed nieuws voor Nederland! Want het kabinet Rutte 4 heeft meer problemen gecreëerd dan opgelost.

Lees verder
17 juni 2023

Limburgse SP-leden akkoord met coalitiedeelname

Foto: SP Roermond

De Limburgse SP-afdelingen kwamen in afvaardiging op 17 juni samen in Roermond voor een regioconferentie. Daar werd het coalitieakkoord ‘Elke Limburger telt!’ besproken. Met dit akkoord drukt de SP haar stempel met belangrijke zaken zoals een sterke sociale agenda, ruimte voor bewegen en sport, het ontzien van kwetsbare buurten met een wijkenaanpak én het oprichten van een provinciale Limburgse energie maatschappij.

Lees verder
10 juni 2023

SP neemt deel aan Limburgse coalitie

Foto: SP Roermond

Vrijdag 9 juni presenteerden de Limburgse formerende partijen hun coalitieakkoord: BBB, CDA, VVD, PvdA én SP brachten het stuk met de titel 'Elke Limburger telt', voor de coalitieperiode 2023-2027, naar buiten.

Lees verder

Pagina's